Skip to main content

COACHING.
GELADEN SUCCES

Klinkt allemaal leuk en interessant dat “snel fit worden”, maar ik wil wel gewoon normaal blijven eten; ik wil niet mijn hele leven omgooien en ik weet alleen hoe de loopband werkt.

Geen stress! We’ve got you.

Kom in contact

Online begeleiding

Wat is een check-in?

Wat kan jij naast naast bliksemsnelle resultaten verwachten bij (online) coaching? We maken gebruik van verschillende check-ins bij alle coaching trajecten: dagelijks, wekelijks en twee wekelijks (in persoon). De dagelijkse check-ins vul jij voor het slapen in om ons inzicht te geven in het verloop van jouw dag. Denk hierbij aan motivatie, slaap, eetpatronen, gewicht op een nuchtere maag en nog vele andere factoren die van belang zijn. Dan zijn er nog de wekelijkse check-ins! Elke zondag een evaluatiemoment om terug te kijken naar hoe je week verlopen is en hoe je je aankomende week voor je ziet. Vervolgens zien wij elkaar op de fysieke check-in!

Elke twee weken komen wij samen om de nieuwe resultaten op te meten met behulp van huidplooimetingen en we gaan de verdeling van je spiermassa, vetmassa en gewicht vergelijken met voorgaande weken. Tijdens deze meeting gaan we de afgelopen weken nalopen en evalueren. Wat ging er goed? Waar liep je tegen aan? Hoe gaan we dit samen verhelpen? Het is hiervoor belangrijk om de dagelijkse en wekelijkse check-ins te bekijken dus zorg ervoor dat deze goed worden bijgehouden. Meten is weten! Na deze meeting zijn wij up-to-date en gaan we weer aan de slag tot de volgende fysieke check-in.

Proeftraining volgen?

Hoe gaan we om met voeding?

Waarschijnlijk heb jij al een eetpatroon ontwikkeld gedurende afgelopen jaren en wil je dat graag aanhouden. Makkelijk met de drukte thuis; je bent veel onderweg of je bent simpelweg gehecht geraakt aan je ritme. Wij gaan hier natuurlijk niet tussen zitten maar we gaan kleine aanpassingen maken zodat het patroon voor jou nog makkelijk aan te houden is. Maar hoe ziet dit eruit? En hoe gaan we hiermee ervoor zorgen dat jij bliksemsnel je resultaten behaalt?

Afhankelijk van je eetpatroon en wat je doelen zijn, wordt het voedingsschema persoonseigen ontwikkeld. Denk hierbij aan de juiste hoeveelheid calorieën en de verdeling van koolhydraten, vetten en eiwitten die voor jou werken! Hierbij zorgen we ervoor dat je alle juiste macro- en micronutriënten binnenkrijgt. Je hebt inzage in je voedingsschema en logboek via onze app. Het logboek bijhouden is belangrijk voor onze fysieke check-ins, mochten er aanpassingen nodig zijn.

Meer weten over voedingsbegeleiding?

Wegwijs maken in de sportschool!

Als allerlaatst gaan we ook aan de slag met een trainingsschema gebaseerd op jouw doelen en beschikbaarheid. Afhankelijk van hoeveel dagen jij wilt gaan sporten, stellen we een trainingsschema op met een goede verdeling in spiergroepen en de juiste intensiteit. Deze schema’s stellen wij op met de meest recente artikelen rondom spieropbouw en afvallen. Zo gaan we op de meest efficiënte en doelgerichte manier te werk.

Je kunt de trainingen zien in de app waarbij alle dagen worden weergegeven in een kalender. Zo weet jij elke dag welke trainingen er op de planning staan en welke oefeningen je gaat doen. Gedurende elke training noteer je je voortgang in de app waardoor we je progressie kunnen meten na verloop van tijd. Wil je verder wegwijs worden in de techniek van de oefeningen? We nemen je graag in de sportschool zelf!

Proeftraining volgen?

STROOM BINNEN EN ERVAAR DE VOORDELEN: COACHING MET PT

Wist je dat, wanneer je online coaching afneemt, je 10% korting op onze personal training sessies krijgt? De korting geldt op al onze rittenkaarten!

Plan direct een proefsessie in!

Personal Training

in Breda

Met de Personal Training gaan wij ons richten op verschillende componenten binnen de krachttraining en cardiovasculaire trainingen. Hier leggen wij jou alle kneepjes uit van het vak. Je kan hierbij denken aan intensiteit, temporiseren, uitvoering van de oefeningen en waarom keuzes zijn gemaakt in het trainingsschema.

  • 1 op 1  begeleiding door Sanne of Bart
  • Doelgerichte trainingen
  • In een privé sportstudio trainen
  • En maar liefst 2 stokken achter de deur

Op het moment dat jij je aanmeldt voor onze personal training of coaching krijg jij onze informatie bundel: Rode Draad in jouw trainingen. Hierin staat alle informatie over de meest recente ontwikkelingen in de fitness industrie. Compact en informatief om thuis na te lezen over alles wat wij behandelen in de studio.

Plan jouw intake!

Of je nu met Sanne traint of met Bart, het is afwisselend, vernieuwend en uitdagend. Daarnaast zijn het gewoon toffe mensen die sfeer weten te creëren. Aanrader!

Nardo van der MeerCEO Catharina Hospital Eindhoven

Inmiddels al een paar maanden aan het trainen bij deze 2 toppers. Altijd gezellig en goede begeleiding. Tijdens de training wordt er goed nagedacht over de spiergroepen die je wilt trainen en wat je wilt bereiken. Absoluut een aanrader en stok achter de deur om lekker bezig te blijven.

Elvira van de Wees

I've been following personal training sessions from Bart for 8 months, multiple days every week. Bart is very knowledgeable, eager to continuously learn from relevant scientific research, and really good at explaining the right techniques for effective strength training. I can definitely see a big positive effect of these sessions on my health. I highly recommend working with Bart - he is great at coaching and motivating you towards your goals!

Didem
× Neem direct contact op!